Samarbeidspartnere

Under følger våre samarbeidspartnere.

Russ 2020/2021

-Last ned Russekort appen.
-Lag profil.
-Betal 39 kr. for å lage digitalt russekort og bruke appen.
-Start med å lage ditt digitale russekort.
-Hook dine sosiale plattformer direkte på russekortet, slik at all russ kan følge deg direkte på sosiale medier.
-Søk opp skoler, navn, russegrupper og lagre favoritter.

-Del russekortet ditt i appen med andre russ eller personlig trygt og enkelt med QR kode. Ønsker du å bestille det nye designet i papirversjon, (som selvfølgelig er regnskogsertifisert og miljøvennlig) kan du gjøre dette inne i appen til meget hyggelige priser. Vår samarbeidspartner Ekko trykkeri på Hamar leverer alt du trenger av trykk/bannere/klær med påtrykk osv. til meget konkurransedyktig priser.

Beta versjon:

De 5000 første som laster ned appen får teste og bruke den gratis. Det vil være begrenset med funksjoner den første mnd. Etter hvert som vi ser at alt fungerer kommer oppdateringer og flere funksjoner. Vi ønsker tilbakemeldinger fra russen om ting som kan forbedres, forslag til nye funksjoner, feilmeldinger osv. Dere som har dekknavn og tilhørende logo anbefaler vi å vente med å bestille det fysiske russekortet til dere har slipp. Vi har ikke mulighet til å bytte dekknavn logoen deres med det første. Vi ordner dette når vi ser at systemet fungerer som det skal ellers.
 
Vi i Digitale Russekort AS ønsker å lage den heftigste appen med de feteste funksjonene. Summen på 39 kr. går derfor tilbake til videreutvikling av nye funksjoner som for eksempel chatte funksjon, finn festen, osv. Vi har mange overraskelser til dere, så vær tålmodige. 


995A4454.jpg
Å husk!
Det som skjer i appen....
Blir i appen.... 
  

Kontakt oss

Gruppe