Om oss

Digitale Russekort er Norges første og originale russekort app!

HVA ER DRK? Digitale Russekort er et lite selskap med et stort hjerte. Vi er fremoverlent, løsningsorienterte og veldig opptatt av å gi alle muligheten til å bruke appen. Derfor er den helt gratis å laste ned og helt gratis å bruke.

Digitale Russekort er veldig opptatt av samhold, inkludering, rettferdighet og likestilling og har sterke personlige grunner til å ville gi noe tilbake til samfunnet. Derfor går 10% av overskuddet fra alle kjøp i appen til veldedige formål som russen kan være med å promotere. Målet i fase 2 er å kunne dele russekortet deres med barn og unge som ikke har det så lett, helt gratis. Barn på sykehus ville ha stor glede av å kunne samle på russekortene deres, og med sammen med deres hjelp er det mulig.

VIDEREUTVIKLING: Vi i DRK ønsker at russen skal være med og bestemme hvilke funksjoner som skal bli tilgjengelige for dere. Vi former rett og slett appen etter deres ønsker. Hvis du har noen friske ideer og kunne tenke deg å dele dem med oss, er det bare å ta kontakt. Som bruker av Digitale Russekort vil du være med å skape noe for de som kommer etter dere. Et steg av gangen og år for år, vil vi vokse sakte, men sikkert. Vi samarbeider KUN med seriøse og ansvarsfulle aktører med fokus på tilrettelegging og sikkerhet, slik at russen kan få den heftigste feiringen og den mest sinnsyke opplevelsen i trygge omgivelser uten å legge en demper på festen. Vi er derfor meget stolte over å kunne fortelle at vi er samarbeidspartnere med RusseFinale på Lillehammer, Ekko Digital trykkeri og Russ 365.no. Handle i appen for å få rabattkoder!